2011 m. sausio 7 d., penktadienis

GoCrazy džiugina galimybe laimėti nemokamą gimtadienį savo vaikui

Vaiko gimtadienis


Gimtadienius vaikams organizuojanti įmonė GoCrazy nenustoja stebinti akcijomis. Praeitame pranešime garsiai nuskambėjo žinia, kad užsisakius gimtadienius savaitgaliais, dovanojama 100 litų nuolaida. Šį kartą GoCrazy džiugina galimybe gimtadienį vaikui laimėti visiškai nemokamai.

GoCrazy siūlo 3 profesionaliai parengtus renginio scenarijus. Gimtadienį generolo tema, šnipo gimtadienį ir dar niekur garsiai neskelbtą, bet jau išbandytą - specialiai mergaitėms skirtą fėjų gimtadienį. GoCrazy komanda pasistengs, kad kol Jūsų atžala švęs laimėtą gimtadienį, Jūs galėsite jaustis kuo ramiausiai. Renginiams vadovauja patyrę vedėjai, turintys ilgametę patirtį ir užtikrinantys saugumą bei įdomią programą.

Vienas gimtadienis jau laimėtas. Šventę savo mergaitei padovanojusi mama Kristina yra labai patenkinta: Sveiki, Ugnės gimtadienis buvo NUOSTABUS! Drąsiai rekomenduosim visiems! Mergaitės buvo labai labai laimingos. Dar kartą AČIŪ!

Laimėti gimtadienį visai paprasta. Viskas, ką reikia padaryti - tai tiesiog užpildyti anketą ir laukti, kol su Jumis bus susisiekta. Vaiko gimtadienis, gali būti surengtas Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos miestuose. Gimtadienio šventė gali tapti gera idėja ir puikia dovana ne tik Jūsų vaikui, bet ir krikšto vaikams ar tiesiog gerų draugų vaikams. Juk gerą daryti kitiems smagu, ypač kai tai nieko nekainuoja.

GoCrazy rengiamas gimtadienis vaikui nėra pati pigiausia, tačiau patogi išeitis norint nustebinti mažuosius (taip pat ir didesnius) gimtadienio proga. Tėveliams nereikia nieko ruošti ir organizuoti, sukti galvos dėl scenarijų ir kaip pradžiuginti sukaktuvininką. GoCrazy viskuo pasirūpina. Prisiminkite, kad vaiko gimtadienis būna tik 1 kartą per metus, taigi jį reikia atšvęsti taip, kad įspūdžiai liktų ilgam.

Apie GoCrazy renginius

GoCrazy misija - siūlyti kokybiškus, pašėlusius (dažnai ir ekstremalius) bei nebrangius renginius klientams. Siekdami savo misijos bei tikslų, įmonė dirba vadovaudamasi unikaliu verslo modeliu. Prieš keletą metų renginių organizatoriai paprastai imdavosi bet kokio tipo renginių, svarbu, kad tik gautų užsakymų. „Tačiau mes ir keletas kitų įmonių pradėjome organizuoti renginukus tik griežtai pagal scenarijų ir rūpintis, kad mūsų pasiūlymas būtų bent kelis kartus geresnis, nei žmogus galėtų suorganizuoti savarankiškai“ – pasakoja Vilius Aleksejūnas, GoCrazy renginių vadovas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą